SC. Pro Management Group SRL din Bucureşti a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) o licenţă audiovizuală prin satelit pentru televiziunea Program TV. Societatea este deţinută de Irinel Costel Marin (90%) şi Irina Elena Marin (10%).
Potrivit lui Irinel Marin, Program TV va furniza în regim de teletext un ghid de programe de televiziune, astfel încât telespectatorii să poată să se informeze cu privire la orele de difuzare a programelor din grilele posturilor TV.

Utilitatea publică se justifică prin faptul că nu toate persoanele cunosc modul de utilizare a internetului şi nu toţi avem acces la internet. Şi dacă nu avem la îndemână o revistă sau un ziar nu putem afla informaţiile care ne interesează", a spus Irinel Marin.
El a precizat că postul Program TV îşi va câştiga existenţa din publicitate. "Când se accesează programul, va cuprinde logouri sau sigle ale diverselor companii. Nu este genul de publicitate cu care ne-am obişnuit. Nu se vorbeşte, nu există şi audio, va fi doar o imagine fixă a respectivei companii. Telespectatorii pot să acceseze doar programele, nu şi publicitatea care va fi prezentă doar pe prima pagină a televiziunii", a explicat Irinel Marin.

Acesta a mai spus că semnalul pentru postul Program TV va fi ridicat la satelit, urmând ca televiziunea să fie retransmisă prin intermediul unui operator de cablu. "Avem de gând să ne adresăm la mai multe companii", a spus Irinel Marin, precizând că societatea pe care o deţine, Pro Management Group SRL, are punctul de lucru pe aceeaşi stradă din Bucureşti cu societatea de telecomunicaţii RCS&RDS.

Mediafax