Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Pro TV se pregateste de 3D

Pro TV 3D va fi implementat anul acesta, fapt pentru care SC Pro TV SA a solicitat si obtinut de la autoritatea de reglementare in comunicat...

Pro TV 3D va fi implementat anul acesta, fapt pentru care SC Pro TV SA a solicitat si obtinut de la autoritatea de reglementare in comunicatii (ANCOM) o licenta de a emite experimental in 3D, a declarat marti Claudiu Paraschiv, Head of TV Technology al grupului Central European Media Enterprises (CME), din care face parte Pro TV, informeaza Mediafax. Acesta ar fi astfel primul canal TV din Romania care va dispune de continut in format 3D.

Pe langa planurile privind transmisia 3D, SC Pro TV SA, compania care detine posturile de televiziune Pro TV, Acasa, Pro TV International, Pro Cinema, Sport.ro si MTV Romania, doreste lansarea din acest an a canalalui ACASA TV HD.

In cadrul International Digital Forum 2010, atat oficialii Pro TV cat si cei ai Antena 1 au precizat ca analizeaza posibilitatea de a opera singuri sau in parteneriat unul dintre celelalte doua multiplexuri prin care 14 canale TV in format digital terestru vor putea fi receptionate gratuit.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS