Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Razvan Dumitrescu va pleca de la Realitatea TV

Grupul de presa Realitatea-Catavencu a anuntat, luni, "incetarea colaborarii cu Razvan Dumitrescu, la solicitarea acestuia". Intr-...

Grupul de presa Realitatea-Catavencu a anuntat, luni, "incetarea colaborarii cu Razvan Dumitrescu, la solicitarea acestuia". Intr-un comunicat transmis HotNews.ro, grupul media a precizat ca Dumitrescu va pleca incepand cu data de 8 iunie 2010.

Realizatorul a moderat in ultimii ani un talk-show politic la Realitatea TV, “Realitatea Zilei”.

Razvan Dumitrescu a cistigat in perioada 2007 - 2009 aproximativ 1,8 milioane de lei de la Realitatea TV, potrivit unor surse apropiate grupului media. Relatiiledintre prezentator si statia tv s-au derulat prin intermediul a doua firme: Celm4u SRL si RD Production.

Potrivit unor surse din trust, Razvan Dumitrescu ar fi spus ca pleaca din trust in urma cu mai bine de o luna, cand Sergiu Toader i-ar fi anuntat ca trustul nu mai poate plati salarii de 10.000 de euro, cat incasa lunar realizatorul emisiunii "Realitatea Zilei". Aceleasi surse sustin ca Dumitrescu a fost ofertat, anul trecut, de Antena 3. Contactat de HotNews.ro, Mihai Gadea, director la Antena 3, a declarat ca nu comenteaza deocamdata aceasta informatie.

Hotnews

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS