Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Harry Potter and the Deathly Hallows [VIDEO]

Harry Potter se află în faţa celei mai mari provocări din viaţa sa, în filmul Deathly Hallows , al cărui trailer tocmai a fost făcut publ...

Harry Potter se află în faţa celei mai mari provocări din viaţa sa, în filmul Deathly Hallows, al cărui trailer tocmai a fost făcut public de către Warner Bros, spre bucuria fanilor seriei, din întreaga lume.
Aşa cum se poate observa în imaginile din noul trailer, a şaptea adaptare cinematografică după romanul lui JK Rowling este o varianţă mai întunecată şi mai serioasă, în ton cu vârsta personajelor. Harry îl va confruntă pe Lord Valdermort în bătălia finală.

Deadly Hallows, numit acum „filmul unei generaţii”, va fi compus din două părţi. Prima parte va ajunge în cinematografe pe data de 19 noiembrie, iar fanii vor trebui să aştepte încă opt luni pentru a doua parte care va fi lansată pe 15 iulie 2011. Trailer-ul de mai sus conţine scene din ambele filme.

Distributia include multe staruri de cinema, printre care Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Brendan Gleeson, Richard Griffiths Alan Rickman, Maggie Smith, Timothy Spall, Imelda Staunton şi Julie Walters.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS