Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Televiziune HD gratuita la RCS

 Toti abonatii la televiziunea prin cablu ai RCS&RDS, atat la televiziunea analogica cat si la cea digitala, pot receptiona gratuit din ...

 Toti abonatii la televiziunea prin cablu ai RCS&RDS, atat la televiziunea analogica cat si la cea digitala, pot receptiona gratuit din aceasta luna 4 canale de televiziune in format High-Definition, daca dispun de echipamentul de receptie, a anuntat joi operatorul. Pentru receptionarea celor 4 canale TV, respectiv Digi Sport HD, TVR HD, National Geographic HD si National Geographic Wild HD, este nevoie de un echipament de receptie care poate fi inchiriat la pret de 10 lei lunar sau cumparat cu 350 lei (inclusiv TVA).

Conform informatiilor operatorului, "abonatii pachetelor analogice de televiziune vor putea astfel viziona mai multe canale - cu inca jumatate in plus fata de numarul de canale de care dispun in acest moment – si le vor viziona pe toate in format digital. Acestia vor avea pana la 82 canale digitale si 4 canale HD.

Cei care sunt abonati la pachetele digitale, vor putea inchiria sau cumpara in aceleasi conditii decodorul necesar accesului la formatul HD al celor 4 programe. Daca doresc, au posibilitatea de schimba decodorul actual cu cel nou, chiria aferenta noului decodor fiind de 10 lei lunar (inclusiv TVA).

RCS&RDS se alatura astfel celorlalti doi mari furnizori de servicii TV, UPC si Romtelecom, intrati de ceva timp pe piata serviciilor TV in format High-Definition. UPC ofera in prezent noua programte TV HD, respectiv: TVR HD, PRO TV HD, HBO HD, Eurosport HD, Sport.ro HD, National Geographic Channel HD, The History Channel HD, Fashion TV HD si UTV HD. De cealalta parte, Romtelecom ofera acces la cinci canale TV in format HD, respectiv: TVR HD, Pro TV HD, HBO HD, Discovery HD si Sport.ro HD.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS