Luna iulie marchează debutul preselecţiilor pentru “Românii au talent”, emisiunea cu un succes extraordinar în lumea întreagă. Din 2 iulie, toţi cei care vor să se înscrie la preselecţii pot accesa site-ul romaniiautalent.ro.
Acesta conţine ştiri despre spectacol, filmuleţe cu cele mai ciudate şi extravagante talente din întreaga lume, quizz-uri care vor “măsura” talentulul doritorilor.
Oricine are un talent care crede că îl poate face celebru, fie că e vorba de cântat, dansat, tricotat, jonglat etc poate intra pe romaniiautalent.ro şi se poate înscrie la preselecţiile pentru emisiunea ce va fi difuzată de ProTV.

La “Romanii au talent”, parte a francizei GOT TALENT, cel mai de succes show al momentului, nu există nici un fel de limită de vârstă.
De asemenea, nu există restrictii nici în ceea ce priveşte numărul înscrişilor şi însoţitorilor lor, astfel încât la preselecţii se pot prezenta fie singuri, fie cu clasa, fie cu familia, fie cu prietenii. Scena este deschisă tuturor celor care vor să-şi împlinească un vis.

Înscrierile se pot face pe site-ul emisiunii (romaniiautalent.ro),precum şi  în locaţiile special organizate în oraşele în care vor avea loc preselecţiile - Timişoara, Cluj, Piatra Neamţ, Constanţa si Bucureşti.