ProMotor.ro a dat pe 5 iulie startul jocului Soferderomania.ro, un joc virtual interactiv si haios in cadrul caruia concurentii trec prin situatii similare traficului din Romania, pe care le pot depasi cu ajutorul "vizitelor" primite de la prieteni.

Soferderomania.ro propune participantilor 10 trasee autohtone foarte cunoscute, fiecare traseu finalizat insemnand cate o sansa de castig la marele premiu, un Opel Corsa 111 Ani Editie Limitata sau la premiile secundare, cate 1.000 de RON pe saptamana.

La fiecare pas, drumul este presarat, intr-o nota umoristica tipic romaneasca, cu obstacole asemanatoare celor intalnite in realitate pe sosele: gropi mari si dese, intersectii blocate, stalpi in mijlocul soselei, tencuiala cazuta, amenzi surprinzatoare pentru parcare si multe altele.

Dupa ce si-a obisnuit utilizatorii cu informatii calde si cu teste in premiera, testeaza acum cat de priceputi sunt pasionatii de domeniul auto prin quiz-urile surpriza care apar in joc si la care un raspuns corect poate aduce puncte.

Sofer de Romania este singura competitie in care depasirea frustrarilor din traficul autohton se transforma in premii si a devenit deja cel mai incitant joc al verii.

Pentru a te inscrie in acest joc, asa cum am facut si eu , trebuie sa intri pe site-ul soferderomania.promotor.ro. Dupa ce te inscrii convingeti prietenii sa te voteze in fiecare zi pentru a primi banuti cu care vei plati amenzi, benzina sau reparatii la masina. Daca ai nevoie de un vot, lasa un comentariu aici si voteaza-ma si tu pe mine pe site.