Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Documentar Lumi pierdute: Palenque [VIDEO]

Pe tot globul putem gasi urme ale trecutului nostru. Civilizatii trecute, care inainte conduceau lumea, au ajuns sa fie ascunse de timp si n...

Pe tot globul putem gasi urme ale trecutului nostru. Civilizatii trecute, care inainte conduceau lumea, au ajuns sa fie ascunse de timp si natura, dar sub nisipul din desert  si in adancul junglelor se afla indiciile pentru a le gasi. Aceste urme ne arata urmele culturilor care au construit fundatia trecutului nostru.

Vei putea urmari de azi o serie de episoade din seria documentarului  Lost Worlds. In acest articol, o calatorie in jungla mexicana la orasul mayas Palenque, abandonat de peste 1000 de ani. Morminte misterioase, palate si temple au ramas ascunse lumii de sute de ani. Cum au fos construite aceste cladiri si ce scop au avut ele in episodul de azi.

2 comentarii

  1. EXCELENT DOCUMENTARUL, DIN PACATE SE ADRESEAZA IN SPECIAL CELOR CARE CUNOSC BINE LIMBA ENGLEZA!!!!DIN NEFERICIRE, NU FAC PARTE DIN ACEASTA CATEGORIE!AM REUSIT SA-MI TRADUC TOTUSI IN MARE PARTE, RESTUL CAUTAND IN DICTIONAR!!!ESTE SI ACESTA UN MOD DE A INVATA O LIMBA STRAINA(MULTUMESC DON PROFESOR!)....TOTUSI CEVA TITRAT PE DATA VIITOARE?! SE POATE?!VA ROG!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-a placut, din pacate toate inregistrarile sunt fara subtitrare si nici nu se gasesc subtitrari pentru emisiune.

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS