În luna august, principalul jurnal informativ va fi transmis în direct din 12 oraşe ale ţării, în cadrul "Caravanei Ştirilor Kanal D".

Pentru o lună, începând cu 2 august, Kanal D va lansa "Caravana Ştirilor Kanal D", sub lozinca "România este oraşul tău".

Christian Sabbagh, prezentatorul ştirilor de la ora 19.00, va transmite live din 12 oraşe mari din ţară.

Este pentru prima data când o televiziune naţională părăseşte studioul central de la Bucureşti pentru a transmite principalul jurnal de ştiri direct de pe teren.

Astfel, ştirile Kanal D de la ora 19.00 se vor difuza, în zilele 2 şi 3 august, din Piaţa Mare din Sibiu, pe 4 şi 5 august din Piaţa Sfatului, Braşov, iar pe 6 august din Bacău. Apoi, pe 8, 9 şi 10 august vor fi în Iaşi, pe 11 şi 12 august în Galaţi, iar pe 13-15 august vor ajunge la malul mării, pe platoul Perla, din Mamaia.

Caravana ştirilor Kanal D "România este oraşul tău" va ajunge la Craiova în zilele de 16 şi 17 august, în Timişoara pe 18 şi 19 august, în Oradea pe 20 şi 21 august. Jurnalele de ştiri din Cluj- Napoca vor fi transmise pe 22, 23 şi 24 august, cele din Târgu- Mureş pe 25 august, iar finalul caravanei va avea loc la Baia Mare, pe 26 şi 27 august.

Si eu care am crezut ca vor iesi de tot din grila. Sincer sa fiu, am incercat, dar fara succes, sa ma uit la jurnalul de stiri al celor de la Kanal D. Din pacate nu am reusit pentru ca m-au lasat nervii. In afara de un stil aproape iesit din comun, cu stiri care mai de care mai dramatizate (efecte, titluri mari, sunet si imagine) la niste stiri de toata jena, duminica spre exemplu, timp de jumatate de ora, un car de televiziune, cu reporter, a transmis in direct o nunta tiganeasca. De asemenea in loc sa prezinte stiri, postul se ocupa de can can, stirile fiind un fel de tabloid care prezinta titlurile zilei din Libertatea sau Cancan.