CNA a acordat, marti, licenta audiovizuala prin satelit pentru Mooz TV, post TV ce urmeaza sa fie transmis in doua versiuni - una cu muzica romaneasca, iar a doua - cu muzica "din toata lumea, inclusiv Rusia, India, Portugalia", dupa cum a spus reprezentantul companiei care a cerut licenta, Ionut Samoila.

Licenta pentru Mooz TV a fost solicitata de Digital Broadcast SRL, firma detinuta de Ionut si Gabriela Samoila, fiecare cu cate 50%. Potrivit lui Ionut Samoila, investitia initiala se ridica la 50.000 de euro, fiind foarte mica pentru ca cele doua canale transmit doar clipuri muzicale si nu au studiouri. Firma va investi mai mult din ceea ce va incasa, spune reprezentantul acesteia.

Potrivit lui Samoila, in cazul postului de muzica internationala (Mooz Hits) "nu vom difuza numai hituri actuale, am strans muzica din toata lumea, inclusiv Rusia, India, Portugalia", postul dorind sa se diferentieze de alte canale de profil si prin altfel de muzica decat cea americana. Postul de muzica romaneasca (Mooz Ro) va transmite clipuri realizate incepand din 1990.

hotnews