Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Robert Turcescu a demisionat de la Realitatea Media

Jurnalistul Robert Turcescu a renunţat la şefia postului Realitatea FM şi a demisionat de la "Realitatea Media". "Da, azi, od...

Jurnalistul Robert Turcescu a renunţat la şefia postului Realitatea FM şi a demisionat de la "Realitatea Media".

"Da, azi, odată cu apariţia acestor rânduri, anunţ public că plec din Realitatea Media privind fără mânie înapoi, deşi se poartă de ani buni scandalul public şi aruncatul cu lături. Pentru mine a sosit vremea să deschid un alt capitol. Nu-mi fac iluzii şi nici planuri în care să încapă cuvinte precum ‘mai bine' sau 'mai rău'. Dar simt de ceva vreme că e momentul pentru o nouă provocare pe care înţeleg să mi-o asum dincolo de calcule financiare sau doctrinare. Nu ştiu, acum, când scriu aceste rânduri, încotro mă îndrept şi nici care sunt provocările viitorului imediat", scrie Robert Turcescu.

Desi declara ca dupa plecarea lui, postul de radio Realitatea FM se va inchide, patronul trustului Realitatea-Media, Sorin Ovidiu Vantu, îl contrazice pe Robert Turcescu şi spune că postul de radio Realitatea FM nu se va închide.

"La Realitatea FM va fi o altă grilă de programe. În nici un caz nu se închide. Ferească Dumnezeu! Nici pomeneală, doar se schimbă grila"

Un comentariu

  1. eu cred ca robert turcescu o sa isi gaseasca repede o slujba la fel de buna deoarece este un om talentat...
    nu cred ca ovidiu vantu sorin va inchide postul deoarece la banii lui isi permite sa isi faca un orgoliu si sa il tina chiar daca aduce pierderi

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS