Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

A înghiţit 2.000 de diamante băgate în prezervative, pentru 200 de $

Un bărbat din Sri Lanka a fost prins pe un aeroport din India, încercând să introducă în ţară în mod ilegal 2.060 de diamante. Bărbatul băga...

Un bărbat din Sri Lanka a fost prins pe un aeroport din India, încercând să introducă în ţară în mod ilegal 2.060 de diamante. Bărbatul băgase diamantele în 42 de prezervative, pe care apoi le-a înghiţit.

Mohammad Shakif, în vârstă de 43 de ani, a fost reţinut după ce a aterizat în Chennai, o regiune în sudul Indiei. Autorităţile vamale care l-au reţinut au fost avertizate să se uite după un bărbat pe la 40 de ani, cu o strungăreaţă între dinţii din faţă.

La început, Shakif a refuzat să le răspundă poliţiştilor, însă aceştia l-au dus la cel mai apropiat spital pentru o radiografie. La examenul medical, medicii au descoperit cele 42 de preservative cu pietrele preţioase, în valoare de aproximativ 675.000 de dolari. Pentru a transporta diamantele în acest fel, Shakif ar fi primit de la angajatorii săi suma de 224 de dolari, scrie site-ul thaindian.com.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS