Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Dana Nalbaru s-a intors in Hi-Q

După şapte ani de pauză şi de încercări cu diverse voci feminine, băieţii de la Hi-Q au ajuns la concluzia că tot Dana Nălbaru e cea mai p...

După şapte ani de pauză şi de încercări cu diverse voci feminine, băieţii de la Hi-Q au ajuns la concluzia că tot Dana Nălbaru e cea mai potrivită pentru trupă.

După îndelungi schimbări şi încercări, băieţii de la Hi-Q au hotărât că împreună cu Dana Nălbaru sunt cei mai buni. Decizia nu a venit dintr-o dată, ci după mai multe încercări de a "potrivi" piesa din puzzle cu mai multe voci feminine.

"Chiar dacă noi şi Dana am mers pe drumuri separate din punct de vedere muzical, am păstrat mereu legătura", a precizat Florin Grozea.

Acum, cei trei se pregătesc de concerte şi emoţia revenirii pe scenă în formula care i-a consacrat îi împinge să facă planuri peste planuri. "Duminică am făcut o şedinţă foto, mai acum ceva vreme am înregistrat o piesă, o să avem şi concert, pe 25, în Club Tribute din Bucureşti. Avem deja o melodie, «Încă o dată», se numeşte, şi e compusă de clăparul nostru, urmează şi altele, avem planuri, avem concerte, avem idei, mai exact, până în momentul ăsta, avem 27 de planuri", continuă entuziasmat Florin.


Articol complet pe EVZ.ro

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS