Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Melania Medeleanu a plecat de la Realitatea TV

Melania Medeleanu a plecat doar de câteva zile din studiourile Realitatea TV şi spune că vrea să profite de pauza pe care şi-a luat-o. Chiar...

Melania Medeleanu a plecat doar de câteva zile din studiourile Realitatea TV şi spune că vrea să profite de pauza pe care şi-a luat-o.

Chiar dacă a renunţat la postul de prezentatoare de ştiri la Realitatea TV, Melania Medeleanu rămâne ocupată în prime-time: merge la cursurile de la masterul de logopedie (Universitatea din Bucureşti) şi este foarte încântată de colectiv.

Vinerea trecută, Melania Medeleanu a prezentat, pentru ultima dată, ştirile la Realitatea TV. Cu această ocazie, colegii ei au pus la cale o surpriză. În timp ce pe post se difuza publicitate, Melania, crezând că se află în direct, a dat legătura reporterului Mirela Voicu. Aceasta, în loc relateze de la faţa locului, a ales să transmită un mesaj original de "La revedere". Lacrimile prezentatoarei Medeleanu nu au întârziat să apară, fiind apoi însoţite de aplauzele colegilor din platou.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS