Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Realitatea Media cumparata de Sebastian Ghita

Realitatea Media a semnat luni un contract de management cu divizia media a grupului Asesoft, companie condusa de omul de afaceri Sebastian ...

Realitatea Media a semnat luni un contract de management cu divizia media a grupului Asesoft, companie condusa de omul de afaceri Sebastian Ghita, se arata intr-un comunicat intern transmis angajatilor in cursul diminetii. Contractul a fost semnat pe o perioada de cinci ani. Ulterior, Realitatea.net a comunicat oficial semnarea contractului de management, precizand ca acesta se ridica la 75 de milioane de euro. Asesoft va pune la dispozitia Realitatea Media sumele necesare procesului de retehnologizare in vederea trecerii la emisia HD, se arata intr-un comunicat al companiei.

80% din profitul Realitatea Media va reveni Asesoft, iar 20% - Realitatea, a spus luni, pentru HotNews.ro, Sorin Freciu, presedintele CA al Realitatea Catavencu. Acesta a precizat ca negocierile cu Asesoft "au loc de mai mult timp, de cateva luni", iar contractul ar putea fi extins si la alte entitati din grup, precum F5.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS