​Yahoo! a lansat o versiune beta radical modificata a clientului de e-mail si sustine ca noul Mail este mai rapid, mai sigur si mai usor de folosit si de integrat cu retelele sociale. Yahoo! Mail Beta permite utilizatorilor sa vada fotografii si filmulete in Inbox, dar si sa posteze update-uri pe Facebook sau Twitter. Exista peste 270 de milioane de conturi de Mail pe Yahoo!, insa utilizatorii au petrecut tot mai putin timp pe Mail, iar compania spera ca modificarile vor face Yahoo Mail! mai dezirabil.

Yahoo! spune ca noul Mail beta este mai rapid, mai sigur si centrat pe comunicarea in retelele sociale care au devenit atat de populare. Yahoo! spune ca noul mail este mult mai rapid, se incarca mult mai repede, iar informatiile pot fi astfel gasite mult mai usor. In plus, americanii spun ca noua versiune de mail are o protectie imbunatatita contra mesajelor spam.

O alta componente importanta tine de integrarea mult mai buna a retelelor sociale in mail, astfel ca utilizatorii pot vedea mai usor ce au pus prietenii pe Facebook sau Twitter si pot pune mesaje pe aceste retele direct din mail.

La Yahoo! Mail beta fotografiile si clipurile video de pe Flickr, Picasa sau YouTube pot fi vazute direct din mail, iar compania spune ca noul e-mail va putea fi folosit cu usurinta si de cei care au conexiuni internet de foarte slaba calitate.

Hotnews