Au trecut ceva luni decand aflam cu stuopare de gestul artistei Madalina Manole de a se sinucide. Gestul ei de disperare,tristete, suparare si revolta ca lumea nu mai aprecia munca ei a avut efectul scontat, artista e in centrul atentiei de mai bine de 3 luni de la moarte.

O tara intrega a asistat timp de 3 zile la tot ceea ce inseamna ritualul unei inmormantari. Apoi a urmat o intreaga avalansa de emisiuni cu tot felul de subiecte care mai de care mai interesante, de ce a murit, s-a sinucis sau a fost crima, a maltrat-o sotul ei, Petru Mircea, sau nu ?

Cu toate, astea apele nu s-au calmat deloc nici dupa 3 luni. Ce a urmat in lumea media dupa inmormantarea artistei e un adevarat circ. "Consumatorii" de mondenitati au avut cu ce se delecta atat la tv cat si citind presa. Peste tot am dat de tema bataliei dintre parintii Madalinei si sotul artistei care se balacaresc ca la usa cortului. Acum se cearta, acum se impaca, ziarele de scandal punand insa si ele gaz pe foc.

Ultima gaselnita pare a fi faptul ca sotul artistei ar avea o amanta. Si uite asa ieri spre exemplu, pe la orele 17 am reusit cu greu sa scap de subiectul asta. Pe Antena 1, la Acces Direct, tatal Madalinei lansa comentarii si acuzatii la adresa ginerelui sau. Pe Pro TV, la Maruta, ghiciti cine ? Pai se poate, chiar ginerele Petru Mircea care dadea explicatii legate de o filmare facuta de cei de la Cancan. Sarind si de Happy Hour am nimerit pe Kanal D, unde Madalin Ionescu si-a tras o noua emisiune, ghiciti ce se discuta ? Exact, despre acelasi subiect deja enervant.

Eh si cine credeti voi ca lipsea din acest cerc ? Pai cum, doamna Carmen Hara, mega extra senzoriala ghicitoare care vorbeste cu mortii mai nou. Eh, vedeti voi, doamna a avut o premonitie in care i s-a aratat ei ca cei doi urmau sa se desparte. Si a facut o descoperire geniala, Petru Mircea se va recasatori.

Vai de noi, cam asta e concluzia. Stiti care e solutia nu ? Schimbati canalul, eventual apucati-va de altceva ca ce e la tv e jale.