Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

MTV EMA 2010 , show si nu prea

Oi fi eu un pic cam carcotas, dar sper sa nu fiu singura persoana care s-a aratat putin enervata de show-ul Europe Music Awards 2010 de la M...

Oi fi eu un pic cam carcotas, dar sper sa nu fiu singura persoana care s-a aratat putin enervata de show-ul Europe Music Awards 2010 de la MTV, care anul asta s-a desfasurat in Spania, la Madrid. Cel mai probabil enervarea a venit de la exasperantele reclame care intrau in calupuri de cate 5-6 minute din 15 in 15 minute.


Tocmai din aceasta cauza mi s-a parut ca nu am vazut mai nimic. Cu toate astea , am reusit sa vad o scenografie nu prea grozava as spune eu, dar multi spectatori entuziasti. Recitalul de deschidere i-a apartinut Shakirei, care a cantat alaturi de rapperul britanic Dizzee Rascal si o gramada de dansatori.

Pe scena au mai evoluat Rihanna, Katy Perry, Miley Cirus, Kings of Leon si Bon Jovi. In timp ce in arena Caja Magica Eva Longoria intretinea atmosfera, in centrul Madridului baietii de la Jackass faceau atmosfera in fata a peste 100.000 de oameni adunati sa ii vada cantand pe  Linkin Park, 30 seconds to Mars si Kanye West.

Lista castigatorilor de la EMA:
Best New Act : Ke$ha
Best Pop: Lady Gaga
Best Alternative: Paramore
Best Rock: 30 seconds to Mars
Best Male: Justin Bieber
Best Video: Katy Perry & Snoop Dog- California gurls
Best Hip Hop: Eminem
Best Live Act: Linkin Park
Best Female: Lady Gaga
Best Song: Lady Gaga - Bad Romance
Best European Act: Marco Mengoni (Italia)
Best Push Act: Justin Bieber
Best World Stage Performance: Tokio Hotel
MTV Free your Mind Award: Shakira
MTV World Icon Award: Bon JoviNiciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS