Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Anahi in Romania, 17 decembrie, Arenele Romane

Cantareata mexicana Anahi, fosta componenta a trupei RBD, soseste miercuri in Romania pentru a sustine un concert pe 17 decembrie la Arenele...

Cantareata mexicana Anahi, fosta componenta a trupei RBD, soseste miercuri in Romania pentru a sustine un concert pe 17 decembrie la Arenele Romane. Concertul face parte din turneul mondial "Mi delirio Reloaded". 


In ziua sosirii sale in tara, Anahi va face si primul cadou de Sarbatori fanilor sai fideli: o sesiune de autografe absolut speciala. Evenimentul va avea loc pe 15 decembrie, la ora 19.00, la Promenada Mall din Focsani, scrie Mediafax.

Anuntat initial la Romexpo, concertul a fost mutat la Arenele Romane din dorinta organizatorilor de a oferi fanilor artistei cele mai bune conditii de a asista la spectacol: locatie centrala, renovata in acest sezon, temperatura adecvata (obtinuta prin acoperirea locatiei, folosindu-se materiale de prima calitate).

La concertul pe care carismatica solista mexicana Anahi il va sustine incepand cu ora 19, opening act va fi asigurat de Penya (Carlos Pena) si trupa Matute.


Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS