Anahi, cantareata mexicana fosta membra a trupei RBD, a revenit pentru a doua oara in calitate de artista solo in Romania pentru a isi promova albumul Mi delirio.

In prezenta a sute de fani adunati din toata tara la Arenele Romane, locatia finala a evenimentului cantareata a reusit sa incalzeasca fanii care au inghetat de frig in spatiul recent acoperit.

La cateva minute trecute de orele 19 pe scena si-a facut aparitia Carlos Pena (component al formatiei Penya), un compozitor si cantaret din Guatemala, castigator al sezonului doi al emisiuni Latin American Idol. Dupa ce a interpretat doua piese el le-a cedat locul formatiei Matute, trupa mexicana ce canta piese ale anilor 80.

La puţin timp după recitalul trupei Matute, când publicul nerăbdător începuse deja să strige numele artistei mexicane, pe scena învăluită în întuneric şi-au făcut apariţia 4 dintre dansatorii acesteia. Iar pe acordurile piesei “Para que”, Anahi a urcat pe scenă zâmbitoare în faţa unui public extrem de entuziasmat.

Artista a cantat in duet si cu solistul Carlos Pena dar si cu toti cei prezenti in sala, atunci cand a decis sa cante piesa "Salvame".

Artista a mai cantat si piese precum ”El me mintio”, ”Tal vez despues”, ”Quiero”, ”No te quiero olvidar”, ”Hasta que llegues tu”, ”Te puedo escuchar” (cu Carlos Pena), ”Aleph”, ”Super enamorandome”, ”Claveles importados”,”Alergico”, ”Probadita de mi”, ”Pobre tu alma”, ”Mi delirio”, ”Me hipnotizas”.