Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Mamica porno prinsa in pat cu un pusti

O femeie din Leicester, Anglia, a fost condamnată la trei ani de închisoare zilele trecute, după ce soţul ei a găsit-o făcând sex cu un ad...

O femeie din Leicester, Anglia, a fost condamnată la trei ani de închisoare zilele trecute, după ce soţul ei a găsit-o făcând sex cu un adolescent de 14 ani.

Susanne Divers, în vârstă de 25 de ani, mamă a doi copii, l-a întâlnit pe tânăr la un chef, unde a pus pariu cu nişte prietene că îl sărută. La câteva luni de la acea întâmplare, cei doi s-au întâlnit din nou şi au început să aibă o relaţie sexuală. Se vedeau o dată la câteva zile şi făceau sex.


Întâlnirile amoroase aveau loc acasă la Susanne, când soţul ei era plecat. După două luni de amor pe ascuns, bărbatul femeii a sosit mai devreme de la serviciu şi i-a găsit pe cei doi în pat. Acesta a anunţat autorităţile, iar soţia lui a fost arestată pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor. Zilele trecute, Susanne a fost condamnată la trei ani de închisoare, iar când a primit sentinţa a început să plângă să să-şi aclame dragostea pentru băiatul de 14 ani.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS