Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Romtelecom vrea sa cumpere Boom

Romtelecom este interesata atat de prelu­area operatorului DTH Boom TV, precum si de achi­zi­tionarea unei televiziuni de sport din Ro­ma­ni...

Romtelecom este interesata atat de prelu­area operatorului DTH Boom TV, precum si de achi­zi­tionarea unei televiziuni de sport din Ro­ma­nia, consolidandu-si astfel pozitia pe piata media. In cazul DTH Boom TV, care este ofer­ta­ta de mai multi cumparatori, o decizie ar putea fi luata pana la finalul saptamanii viitoare, po­tri­vit lui Andrei Cionca, reprezentantul Casei de In­sol­venta Transilvania, care se ocupa de reor­ga­nizarea Boom TV.

Firma DTH Television Grup, proprietarul televiziunii digitale prin satelit Boom TV, a cerut insolventa la Tribu­na­lul Bu­curesti, intr-un dosar inregistrat pe 7 mai 2010, pentru datorii care se ridica, potrivit lui Andrei Cionca, la 80 mil. euro. Preluarea nu va putea fi realizata daca numarul abonatilor Boom scade sub 65.000 pana la mijlocul anului viitor, suma maxima ofertata de Romtelecom fiind de 6 mil. euro, in anumite conditii, potri­vit unor surse din piata.

Financiarul

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS