Daca esti in pana de idei sau pur si simplu vrei sa faci o urare cuiva apropiat sau drag, ti-am pregatit o lista de urari adunate de pe net.

Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc!Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu'l goniti e mos craciun, si v'aduce'un an mai bun!

Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si'n anii urmatori!

Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !

Reteta de craciun: se ia binecuvantare se adauga un strop de soare si o pulbere de stele se amesteca-ntre ele se mai pune bunatate si iertare de pacate iar iubire cat cuprinde si de la Iisus Hristos s-aveti un craciun frumos.

Oriunde te-ai afla, Mos Craciun te va vizita, si-ti va aduce ce-ti doresti, un merry christmas ca-n povesti, si te rog nu-l refuza, ca vine din partea mea!

Sa-ti fie viata sub semnul protector al ingerului pe care ti-l trimit prin intermediul acestui mesaj si sa te ajute in cele mai grele momente. La multi ani si multe realizari!

Seara plina de lumina Sufletul iesle sa-ti devina Ca sa se nasca-n el Iisus Cu Binecuvantari de sus Caci vine bland si plin de har Sa nu ii inchidem usa iar Craciun Fericit

Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu'n viata cat mai lin.

Sa ninga in noaptea de Craciun cu vise implinite! Invata sa visezi, paseste dincolo de real, Craciunul face minun

...chiar sa fii fericit, sa ai un brad plin de lumini, sa trimiti felicitari, sa fii in familie, sa daruiesti, sa fii alaturi de jumatatea ta, sa te bucuri, sa razi din suflet cu adevarat!

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

Sa-ti aduca mosu un sac plin de bucurii, succese, fericire si o surpriza in plus care sa te faca sa vezi viata in roz. Craciun fericit alaturi de cei dragi sufletului tau!

De Craciun esti invitatul meu: ne batem cu bulgari, facem un om de zapada ca sa iti treaca supararea... o sa pierzi cu siguranta ;)). Ne punem dorinte in timp ce ne uitam spre cer si fulgi de nea ni se topesc usor pe fata.

E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!

De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta si bucurie. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere. Craciun Fericit!

Cand din cer curge neaua minunata si cumpana dintre ani se apropie cu pasi repezi, incepi sa iti etalezi visele in cartea nescrisa a sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile minunate si pline de lumina bradului de Craciun!