Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Audiente record pentru Romanii au talent

Trebuie sa recunosc ca asteptam sa vad prima emisiune din noul show marca Pro TV inca din toamna lui 2010, atunci cand am participat in cali...

Trebuie sa recunosc ca asteptam sa vad prima emisiune din noul show marca Pro TV inca din toamna lui 2010, atunci cand am participat in calitate de spectator la show-ul de la Casa de Cultura din Constanta.

De atunci si pana acum au trecut mai bine de 5 luni, insa asteptarile mele legate de show au fost putin contrazise de producatori. Calculand cate ore de preselectii au fost filmate doar la Constanta, eu ramasesem cu impresia ca o editie va fi dedicata fiecarui oras.

Din pacate am reusit sa vad o prima editie 4 in 1, cu imagini din 4 orase, din care sincer nu am inteles mai nimic. Dar cu toate astea, per total emisiunea mi-a placut.

Asadar, trecand peste toate micile carcoteli, Romanii au talent s-a dovedit a fi intr-adevar cel mai asteptat show. In seara de vineri, PRO TV a reusit sa faca audiente record. "Românii au talent" prezentată de Smiley şi Pavel Bartos şi jurizata de Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre a înregistrat un record absolut de audienţă în rîndul show-urilor de divertisment din România, numărul celor care au urmărit emisiunea de la Pro tv depăşind 4 milioane de telespectatori din întreaga ţara în minutul de aur înregistrat la ora 21.17.

Si mai mult de atat, ziua de sambata , cand emisiunea a fost reluata de la ora 17.00 a adus iarasi recorduri de audienta. Conform GFK Romania, ProTV a fost lider detasat de audienta obtinand la nivelul publicului comercial din mediul urban o audienta medie de 8.1 puncte de rating si o cota de piata de 26.2 procente, in timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul 2 cu numai 2.2 puncte de rating si o cota de piata de 7.2%.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS