Trebuie sa recunosc ca asteptam sa vad prima emisiune din noul show marca Pro TV inca din toamna lui 2010, atunci cand am participat in calitate de spectator la show-ul de la Casa de Cultura din Constanta.

De atunci si pana acum au trecut mai bine de 5 luni, insa asteptarile mele legate de show au fost putin contrazise de producatori. Calculand cate ore de preselectii au fost filmate doar la Constanta, eu ramasesem cu impresia ca o editie va fi dedicata fiecarui oras.

Din pacate am reusit sa vad o prima editie 4 in 1, cu imagini din 4 orase, din care sincer nu am inteles mai nimic. Dar cu toate astea, per total emisiunea mi-a placut.

Asadar, trecand peste toate micile carcoteli, Romanii au talent s-a dovedit a fi intr-adevar cel mai asteptat show. In seara de vineri, PRO TV a reusit sa faca audiente record. "Românii au talent" prezentată de Smiley şi Pavel Bartos şi jurizata de Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre a înregistrat un record absolut de audienţă în rîndul show-urilor de divertisment din România, numărul celor care au urmărit emisiunea de la Pro tv depăşind 4 milioane de telespectatori din întreaga ţara în minutul de aur înregistrat la ora 21.17.

Si mai mult de atat, ziua de sambata , cand emisiunea a fost reluata de la ora 17.00 a adus iarasi recorduri de audienta. Conform GFK Romania, ProTV a fost lider detasat de audienta obtinand la nivelul publicului comercial din mediul urban o audienta medie de 8.1 puncte de rating si o cota de piata de 26.2 procente, in timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul 2 cu numai 2.2 puncte de rating si o cota de piata de 7.2%.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Vezi mai multe pe Romanii au talent