Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

B1 TV se transforma

Incepand cu luna martie postul de televiziune B1 TV se va relansa schimbându-şi denumirea în B1 Channel. Printre noutatile aduse se numara s...

Incepand cu luna martie postul de televiziune B1 TV se va relansa schimbându-şi denumirea în B1 Channel.

Printre noutatile aduse se numara si prezenta cantaretului Mihai Margineanu in grila de emisiuni.Artistul va fi gazda emisiunii „Bizar Bazar”, un show de divertisment care promite să fie o alternativă la invazia producţiilor de calitate îndoielnică ce acaparează piaţa media.

„Fără piţipoance şi fără trenduri, obsesii şi manii, Mărgineanu şi ai lui vor strânge la o adunare de club, cu muzică bună şi invitaţi de spirit, prieteni (şi duşmani!) care ştiu gusta umorul de calitate. Genurile preferate: pamfletul, satira, ironia, parodia, dezbaterea, manifestul”, se arată în prezentarea emisiunii “Bizar Bazar”. Fiecare ediţie a emisiunii are o temă principală, de obicei în actualitate, de fiecare dată realizatorii propunându-şi să abordeze idei tabu. Alături de mari artişti şi trupe din show-biz, la fiecare ediţie va fi invitată o personalitate din orice alt domeniu al culturii sau vieţii publice, în cadrul rubricii “Bizanterii”. Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00.

Totodată, B1Channel a mai făcut o “achiziţie”: actriţa Crina Semciuc, cunoscută pentru rolurile sale din filmul “Mincinoasa”, “Daria, iubirea mea” şi “Fetele marinarului”. Crina va modera talk-show-ul “Nemuritorii”, ce va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 21.00, cu o durată de patru ore. Emisiunea va cuprinde interviuri şi poveşti ilustrate despre monştrii sacri ai filmului românesc. Printre primii invitaţi ai Crinei Semciuc se află maestrul Ion Besoiu.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS