Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Dilema fratelui geaman

Rascolind mailul de azi am ajuns pe newsletter-ul celor de la Libertatea si am dat peste un articol un pic amuzant. Daca mai tineti minte sc...

Rascolind mailul de azi am ajuns pe newsletter-ul celor de la Libertatea si am dat peste un articol un pic amuzant.

Daca mai tineti minte scenele acelea sablon din filme in care iubitul vine acasa si isi gaseste prietena in pat cu fratele geaman iar acesta se scuza ca nu a stiut ca are un frate geaman, uite asa o domnisoara, pe numele ei Mihaela, a cazut in dilema.

Intr-o scrisoare catre sexperta Alina Plugaru, domnisoara noastra spune ca dupa 6 luni de relatie a aflat ca iubitul ei are un frate geaman. Eh si ca sa vedeti dupa ce s-au intalnit la un suc cu totii Mihaela noastra a simtit cum inimia ii bate puternic cand statea de vorba cu el.

Ce sa faca, ce sa faca, o fi indragostita ? Intrebarea a macinat-o pe sexperta noastra iar raspunsul e pe masura asteptarilor. Stai de vorba mai mult cu iubitul si gaseste ceva in el ca sa nu te mai gandesti la fratiorul lui .

Pai cum sa nu te gandesti la fratiorul lui daca e aproape identic cu el ? Poate ar trebui sa vorbeasca cu amandoi mai mult timp si sa se lamureasca care e mai bun. Stiti cum e vorba aia cu cioara de pe gard, asa ca na...

Mare dilema, mare voi ce i-ati fi recomandat tinerei ?

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS