"Românii au talent", una dintre cele mai aşteptate emisiuni ale sezonului, debutează mâine, de la ora 20.30, la Pro TV.

Concurenţii vor cânta, vor dansa, se vor juca şi cu focul sau vor face ce nici nu-ţi trece prin minte pentru a impresiona juriul şi telespectatorii, mai ales că în finală câştigătorul celor 120.000 de euro va fi desemnat de votul telespectatorilor.

Emisiunea a inceput sa fie filmata inca din vara acestui an , cand juriul format din Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre, alaturi de o echipa de aproximativ 250 de persoane a plecat la drum in tara pentru a cauta talente. Prezentatorii show-ului, Pavel Bartoş şi Smiley, s-au aflat alături de aspiranţii la glorie de la preselecţii până la intrarea în concurs.

Bugetul alocat pentru "Românii au talent" este similar cu cel al emisiunii "Dansez pentru tine", iar în proiect sunt implicaţi în jur de 250 de oameni. Finala va fi transmisă live de pe platourile din Studiourile Mediapro. Pentru concurenţii care vor intra în semifinale se vor asigura transport, cazare şi masă spune Mona Segall producatoarea emisiunii care a fost impresionata de show inca de la primirea licentei de la Freemantle Media.