Portofoliul ProFM se măreşte de luni, 21 februarie, cu încă un post de radio, DanceFM, care va emite pe frecvenţa 89,5 FM şi va fi dedicat celor mai buni DJ ai momentului, celor mai noi piese dance şi celor mai tari mixuri, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

DanceFM este mixul dance-electronic perfect ce va revoluţiona piaţa radiofonică din România. Cei mai buni DJ ai momentului, cele mai noi piese dance, cele mai tari mixuri vor fi difuzate din studioul DanceFM pentru a încânta ascultătorii cu cea mai bună muzică de dans.

Într-o perioadă în care acest trend muzical ia proporţii la nivel mondial, iar artiştii români promovează noul curent, 89,5 FM va fi fără îndoială frecvenţa care va combina toate elementele spiritului tânăr.

În fiecare zi, între orele 20:00 şi 1:00, ascultătorii vor avea ocazia să asculte cinci dintre DJ-ii care fac senzaţie în toată ţara, precum Resident DJ's, Narcotic Sound, DJ Sava sau David DJ. Astfel, la pupitrul DanceFM vor mixa, în fiecare săptămână, 35 dintre cei mai cunoscuţi DJ români. Nu va lipsi nici Miki Love, cunoscută pentru apariţiile topless pe care le are în timpul mixurilor de club. Frumoasa Miki Love, fosta prezentatoare a emisiunii "Goluri şi goale" de pe Sport.ro, va încinge spiritele ascultătorilor DanceFM, iar nume mari precum Livio & Roby Ali Nasser, The Model, Mahony sau Negru îşi vor face apariţia direct din club în studio de unde vor lansa on-air mixuri care mai de care mai dinamice.

De luni până vineri, între 17:00 şi 20:00, VJ Oana şi DJ Mircea Ivan vor prezenta emisiunea "Decadance", în care cei doi vor interacţiona cu ascultătorii DanceFM prin mesaje, telefoane sau pe pagina de Facebook. În afară de selecţia de muzică bună şi interacţiunea cu publicul cei doi îi vor avea invitaţi în studio pe cei mai tari DJ, vor realiza concursuri cu premii pe măsură şi vor difuza în premieră cele mai noi piese.

Mediafax