Satul de filme de groaza care mizeaza pe grotescul despicarii unui om in nu stiu cate bucati, mult sange si de regula un criminal in serie cu putine pe creier, as spune ca a doua parte din Paranormal Activity este demonstratia ca se poate face si altfel de film care sa ne sperie serios.


Fara nici un fel de grotesc, filmul de fata se numeste horror dar se bazeaza mai mult pe psihic si inducerea starii de frica care intra in actiune mai ales daca gasesti un moment propice sa il si vezi.


Povestea incepe in urma unor presupuse tentative de violare de domiciliu, iar familia montează camere de supravegheat în perimetrul locuinţei doar ca să realizeze că situaţia este mult mai sinistră decat pare. Asa se dezvolta povestea care se invarte in jurul copilului de 1 an, Hunter, pe care un demon a venit sa il ia, pentru ca lui matusa, acum moarta, i-a vandut sufletul pentru a se imbogati.

Mergand mai departe cu povestea aflam ca de fapt familia este ruda cu personajele din prima parte a filmului, Katie si Micah, care apar si ei in aceasta parte a doua, si a caror poveste se  lega intr-un final de deznodamantul trist al Paranormal Activity 2.