MB MUSIC RADIO

ACUM:ASCULTA:
tunein  

RECENT

Navigation

Amenda de 100.000 de lei pentru OTV

OTV a încasat astăzi 100.000 de lei amendă pentru publicitate politică făcută partidului lui Dan Diaconescu.
Postul de televiziune a difuzat, în perioada 3 februarie – 27 martie, mai multe mesaje de adeziune la Partidul Poporului, fapt interzis de legislaţia audiovizuală în afara campaniei electorale, scrie Mediafax.

“Se continua publicitatea politica si s-a continuat si dupa ce am dat amenda de 50.000 de lei”, a atras atentia Narcisa Iorga, membru CNA. “De un an de zile, OTV face lucrul asta (publicitate politica, n.r.)”, a spus Narcisa Iorga. 

OTV a mai fost amendat de CNA cu 50.000 de lei, pe 1 februarie. Televiziunea controlată de Dan Diaconescu a difuzat textul acestei sancţiuni pe 3 februarie, dar asta nu a împiedicat postul să difuzeze în continuare pe banda News Alert mesaje cu character politic.

Potrivit Mediafax, propunerea lui Ioan Onisei, vicepreşedinte CNA, de a sancţiona postul cu 100.000 de lei a fost adoptată în unanimitate de membrii Consiliului.

De la începutul anului şi până în prezent, postul OTV a primit amenzi în valoare totală de 160.000 de lei.  Această sumă include şi sancţiunea dată astăzi de CNA.

paginademedia.ro
Share

Bogdan Chirea

Posteaza comentariu:

0 comments:

Comentariul va fi postat dupa aprobare