Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Romtelecom a cumparat AKTA Satelit

Digital Cable Systems, proprietarul televiziunii digitale prin satelit AKTA,  a semnat cu Romtelecom contractul pentru vanzarea activelor s...

Digital Cable Systems, proprietarul televiziunii digitale prin satelit AKTA,  a semnat cu Romtelecom contractul pentru vanzarea activelor si a bazei de clienti de televiziune prin satelit, au anuntat intr-un comunicat comun cei doi operatori de comunicatii. Pretul total al tranzactiei se va stabili in functie de numarul de clienti efectiv preluati, se precizeaza in comunicat.

Tranzactia vine dupa ce la inceputul acestei luni, Romtelecom a anuntat ca a semnat cu DTH Television Group, proprietarul televiziunii digitale prin satelit Boom TV, contractul pentru preluarea activelor si a bazei de clienti ai acestui operator.

"Partile au notificat de asemenea Consiliul Concurentei privind aceasta preluare pe baza contractului semnat, iar preluarea clientilor va incepe numai dupa obtinerea avizului", se mai arata in comunicatul celor doi operatori de comunicatii.

 Oficialii DCS au precizat ca numarul de clienti AKTA Satelit este de circa 80.000 de abonati.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS