Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

A murit super eroul Spider Man

Eroul cu superputeri de păianjen va fi ucis, astăzi, de răufăcătorul Green Goblin, în ultimul număr al seriei "Ultimate Comics Spider-M...Eroul cu superputeri de păianjen va fi ucis, astăzi, de răufăcătorul Green Goblin, în ultimul număr al seriei "Ultimate Comics Spider-Man".

Peter Parker, liceanul devenit supererou după ce a fost mușcat de un păianjen radioactiv, urmează să moară astăzi. Marvel Comics va publica astăzi ultimul număr al seriei de benzi desenate "Ultimate Comics Spider-Man", în care răufăcătorul Green Goblin îl va ucide pe Sider-Man, relatează AP.

Supereroii americani trăiesc în paralel în mai multe universuri, astfel că moartea lui Spider-Man în seria "Ultimate" nu înseamnă că acesta nu va mai apărea în alte serii de benzi desenate.

"N-am văzut până acum o lume fără Spider-Man, o lume fără Peter Parker, astfel că moartea sa reprezintă un moment de cotitură pentru «Ultimate Comics». Rămâne să vedem cum dispariția sa va schimba lucrurile", a declarat Axel Alonso, redactorul-șef Marvel.

EVZ

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS