Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

CNA a decis: “Fără sinucideri, crime şi mutilări la TV

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să interzică difuzarea pe posturile de televiziune a imaginilor de la locul trag...

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să interzică difuzarea pe posturile de televiziune a imaginilor de la locul tragediilor – sinucideri, crime şi mutilări -, dar şi a imaginilor care arată suferinţa familiilor victimelor.

CNA a decis, în şedinţa de marţi, să completeze articolul 17 din Codul de reglementare al conţinutului audiovizual, care prevede că “În intervalul orar 6.00 – 22.00 nu pot fi difuzate programe, altele decât producţiile audiovizuale de ficţiune, care conţin descrieri ori reconstituiri ale unor omucideri/sinucideri, mutilări/automutilări sau tehnici criminale ori practici oculte”, informează Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a adăugat un alineat nou la acest articol, prin care posturile de televiziune nu mai pot difuza imagini de la locul tragediilor precum sinuciderile, crimele şi mutilările, dar nici imagini prin care este prezentată suferinţa familiilor victimelor.


Un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS