Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

"101 de cai sa iesi dintr-un joc", showul nebun de la ABC

Industria de show-uri tv din lume ne surprinde din ce in ce mai mult. Ne-am obisnuit desigur ca un format de succes sa fie preluat de divers...

Industria de show-uri tv din lume ne surprinde din ce in ce mai mult. Ne-am obisnuit desigur ca un format de succes sa fie preluat de diverse posturi de tv din toata lumea. In materie de emisiuni concurs am putut vedea tot felul de formate, dar cu siguranta nici o emisiune de cunostiinte generale nu intrece noul show lansat in vara asta de postul american ABC.

Intitulat in orginial "101 Ways to Leave a Gameshow", concursul de cultura generala are in fiecare editie 8 concurenti care se lupta pentru un premiu de 50.000 de dolari. Pentru aceasta suma insa au de infruntat frica, mult curaj, noroc dar si putina cultura generala. Daca nimeresti raspunsul, esti cu un pas mai aproape de marele premiu, daca o dai in bara, ei bine e de rau.

Mai jos aveti primul episod din cel mai nebun show de cultura generala din lume pe care tare as vrea sa il vad si pe la noi.

Un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS