Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Liga I se vede la Digi

Liga Profesionistă de Fotbal a vândut cele şase pachete rămase fără proprietar companiei RCS&RDS, care mai avea unul de la prima licitaţ...

Liga Profesionistă de Fotbal a vândut cele şase pachete rămase fără proprietar companiei RCS&RDS, care mai avea unul de la prima licitaţie.

„Sunt foarte fericit pentru că majoritatea cluburilor au avut încredere în mine. Azi a fost un real succes, RCS&RDS, partenerul nostru vechi şi nou, a cumpărat restul de pachete, încadrându-se în cerinţele europene de concurenţă. RCS a fost singurul care s-a înscris, negociem de două săptămâni. Patronii Nicu Badea, Ioan Niculae şi Florian Walter au avut un rol important, eu am ţinut de preţuri şi cu ajutorul lor am dus suma totală la peste 100 milioane de euro cu TVA inclus. Este un contract cu peste 100 milioane de euro. Am fost foarte mulţumit deoarece RDS este un partener foarte serios de colaborare“, a declarat preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care a dat asigurări că echipele vor fi foarte mulţumite de sumele pe care le vor primi.

Astfel, şase pachete au ajuns la RCS&RDS, iar celelalte două la Antena 1, respectiv Dolce Sport.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS