Emotii ca la emisiunea "Surprize, surprize" pentru cei de la Sageata Navodari, echipa de fotbal de la malul marii care tot returul seriei I a Ligii a II-a a jucat sub incertitudinea dreptului de promovare in Liga I.

Elevii condusi de antrenorul Aurel Sunda, au pierdut pe ultima suta de metrii locul 2 al seriei I, in fata celor de la Concordia Chiajna. Vestea ca au castigat apelul facut la FRF si ca au drept de promovare in Liga I nu i-a consolat insa deloc, codnucatorii clubului incepand sa faca deja schimbari la club.

Cu toate astea, in urma scandalului cu retrogradarea echipelor Poli Timisoara si Gloria Bistrita, care nu au primit licenta de joc din cauza datoriilor acumulate, comitetul de urgenta al FRF a trebuit sa se reuneasca pentru a decide soarta locului ramas vacant in Liga I. Astfel, Comitetul de Urgenta al FRF a decis azi ca ultimul loc vacant din Liga 1 sa se ocupe în urma unui baraj între Săgeata Năvodari şi Voinţa Sibiu.

In decizia data azi, FRF:

Dispune, în temeiul art. 20 alin. 4 lit. a, coroborat cu prevederile art. 20 alin. 1 lit. a, teza finală din ROAF, organizarea unui joc de baraj, ce se va desfăşura tur-retur, la datele de 2 şi 6 iulie a.c., între CS FC SĂGEATA NĂVODARI şi CSU VOINŢA SIBIU în vederea ocupării locului rămas vacant în Liga I.

Vestea i-a surprins placut pe navodareni, care declara ca sunt obisnuiti cu surprizele si ca ei s-ar fi asteptat ca echipa cu cele mai multe puncte sa promoveze.

Cu toate ca la o săptămână după terminarea campionatului s-a renunţat la serviciile sale, Aurel Şunda a fost rechemat la echipă deoarece contractul lui expira pe 30 iunie şi, ca atare, el se va ocupa de pregătirea echipei pentru cele două meciuri de baraj. Totodata reprezentantii clubului de la malul marii spun ca nu au probleme cu lotul de jucatori, si ca acestia vor fi rechemati la club.