Pro TV a anunţat componenţa juriului pentru „Vocea României”, noul show de talente pe care îl vor difuza din această toamnă.

În această toamnă, Pro TV le aduce telespectatorilor un nou format de entertainment: „Vocea României”.

Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu sunt cele patru vedete care pornesc în căutarea acelei voci unice, inconfundabile şi impresionante, care este în stare să cucerească întreaga tara şi să fie declarată „Vocea României”.

„Intenţia mea este să descopăr o voce mai bună ca a mea şi categoric se va întâmpla asta. Acesta e mai mult decât un show de talente, e un spectacol în care VOCEA va vinde. Gras, slab, chel sau cu plete, acel concurent va trebui să ne cucerească din momentul în care îl auzim. De fapt e mai mult decât o expresie. Aici vom auzi „Vocea României”! , a declarat Horia Brenciu.

Cu o carieră solidă şi experienţă vastă în industria muzicală, cei patru vor fi de această dată mai mult decât un juriu şi vor deveni antrenori ai concurenţilor.

„Rolul nostru nu este doar de a selecta concurenţi, ci de a-i antrena, de a-i integra în această industrie”, a declarat Smiley.

În urma etapei de „blind auditions”, în care concurenţii sunt doar auziţi, nu şi văzuţi de antrenori, fiecare dintre cei patru urmează să îşi formeze o echipă de 12 oameni, pe care să îi înveţe tot ceea ce ei ştiu, pentru a putea câştiga această competiţie.

„Vom lucra cu fiecare concurent în parte şi îi vom împărtăşi din experienţa noastră pentru ca el să fie câştigător. Dacă ai o voce foarte bună, sunt oameni destui în România care să transforme asta într-un produs de succes. Eu sunt unul dintre ei şi sunt acolo să găsesc „Vocea României”, spune Marius Moga.

„Vocea României” este o competiţie între concurenti, dar şi între antrenori, pentru că ei practic trebuie să ajungă în finală cu cel mai bun şi pentru asta deciziile pe care le iau şi alegerile pe care le fac sunt vitale în fiecare moment al competiţiei atât pentru noi cât şi pentru concurenţi”, povesteşte Loredana.

Pe lângă posibilitatea de a lucra cu cei mai buni oameni din industria muzicală şi şansa de a începe o carieră în acest domeniu, cel care va fi declarat “Vocea României” va primi şi un premiu de 100.000 de Euro.

Pro TV a dat deja startul înscrierilor pentru super show-ul “Vocea României”. Înscrierile se fac pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar preselecţiile vor avea loc pe 26 şi 27 iunie, de la ora 10:00, la Hotel Crown Plaza din Bucureşti.

Sursa: TV Mania