Dragilor, saptamana asta a inceput pentru mine mai prost decat ma asteptam. Ca intotdeauna zilele de luni sunt cele in care suntem mai morocanosi decat de obicei.Asta nu e nici o surpriza pentru nimeni, dar pentru mine la inceput de saptamana m-am simtit mai obosit decat am terminat saptamana.

Si daca tot m-am simtit ca o leguma, adica nu am fost in stare sa fac nimic, a trebuit sa gasesc metode de a imi distrage atentia putin. Si uite asa am nimerit pe un prea minunat blog care se vroia a fi o sursa de amuzament, cel putin asta sustinea autorul lui.

Nu am de gand sa dau nici nume, si nici link-uri din simpla dorinta de a nu jigni pe cineva in mod direct sau indirect. Curios din cale afara am citit si eu ultima postare de pe acest minunat blog, poate, poate reuseam sa imi descretesc fruntea. Si cum nu exista loc unde cineva sa nu se planga de fascinanta noastra tara, am purces la lecturarea minunatului articol. Mi-a atras atentia limbajul colorat din el si maniera de a scrie a autorului. Nu am putut sa las nici un comentariu pentru ca efectiv eram blocat si am decis sa trec mai departe. M-am amuzat putin la o poza si apoi am zis sa dau like si sa ma alaturi celorlalti 5 indivizi care se declarau "persoane interesate". Doar ca eram nehotarat daca merita sau nu, asa ca am mai facut o ultima incercare.

Personajul care se vrea autor de blog, sau scriitor etc are o mare problema, cam asta a fost concluzia ce mi-a trecut prin minte in momentele alea. Nu am pretentia sa imi zica cineva, bravo imi place ce scrii,esti blogger adevarat, nu sunt nici jurnalist si nici membru al Academiei Romane, dar din cate stiu eu, atunci cand te apuci de scris ceva si publici acel articol inseamna ca vrei ca cineva sa te si citeasca, nu ? Personajul de fata este un fel de rezultat a ceea ce a scos tara pe "piata" in ultimii ani. Cu siguranta nu ma vreau condus de astfel de personaje a caror minte debiteaza numai prostii.

A lua atitudine fata de ceva care te deranjeaza sau care ti se pare tie iesit din comun nu inseamna sa imi prezinti mie, potential cititor interesat de ce scrii, toate organele tale masculine, ale prietenilor sau ale celor cu care te-ai intalnit cand ai fost sa te usurezi. Mai mult decat atat daca vrei sa te razboiesti cu cineva, fa-o frate cu persoana respectiva face to face. Daca ai tupeu, foloseste limbajul de cartier si de baiat smecher in mod oral, nu venind sa scrii pe blogul tau, caci mie personal mi se pare ca e asa de simplu sa stai in fata unui monitor si sa te dai smecher.
Nu e nimic amuzant sa citesc injuraturile unui "scriitor" , ordonate frumos intr-un sir de propozitii, care fac un articol publicat pe net cu ajutorul lui sfantul Google, ala ce ne ofera serviciul asta gratuit numit blog.

Admir totusi efortul autorului de a scrie cu diacritice.... un punct in plus de la mine.