Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Christina Aguilera îi nemulţumeşte pe producătorii de la „The Voice”

Cântăreaţa, care face parte din juriul emisiunii „The Voice”, a semnat deja pentru un nou sezon al show-ului de talente care a cucerit Ame...
Cântăreaţa, care face parte din juriul emisiunii „The Voice”, a semnat deja pentru un nou sezon al show-ului de talente care a cucerit America şi nu numai. Totuşi producătorii sunt nemulţumiţi de prestaţia ei şi ar vrea să o înlocuiască dacă continuă să nu îşi ia în serios rolul de jurat, anunţă showbizspy.com.


„Nu stă suficient cu concurenţii. Cel mai mult timp când este pe platouri îl petrece cu iubitul ei”, a spus o sursă. Probabil că pretenţiile producătorilor sunt şi mai mari în ceea ce o priveşte pe Christina, mai ales că o plătesc cu 225.000 de dolari pe episod, în timp ce ceilalţi juraţi, Adam Levine, Cee-Lo Green şi Blake Shelton, primesc fiecare câte 75.000 de dolari.

În România show-ul „The Voice” va debuta toamna aceasta la Pro TV sub numele de „Vocea României”, iar cei patru juraţi-antrenori vor fi Loredana, Horia Brenciu, Smiley şi Marius Moga.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS