Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Despre Google Adwords

Google AdWords este un serviciu care vă permite să creaţi şi să difuzaţi anunţuri pentru afacerea dvs., rapid şi simplu. Difuzaţi anunţuril...


Google AdWords este un serviciu care vă permite să creaţi şi să difuzaţi anunţuri pentru afacerea dvs., rapid şi simplu. Difuzaţi anunţurile pe Google şi în reţeaua noastră de publicitate, indiferent de bugetul de care dispuneţi. Veţi plăti numai dacă utilizatorii fac clic pe anunţurile dvs. Pentru a începe, nu trebuie decât să accesaţi https://adwords.google.ro.

Anunţurile AdWords sunt afişate împreună cu rezultatele căutării când un utilizator caută pe Google folosind unul dintre cuvintele dvs. cheie. Anunţurile apar în secţiunea „Linkuri sponsorizate” din coloana laterală a unei pagini de căutare şi pot apărea şi în poziţii suplimentare, deasupra rezultatelor gratuite ale căutării. În acest mod, anunţurile vor fi afişate unui public deja interesat de oferta dvs. De asemenea, puteţi alege ca anunţurile să fie afişate pe site-urile din Reţeaua de display în Reţeaua Google, aflată în continuă creştere. În plus, puteţi alege destinaţiile de plasare exacte din Reţeaua de display unde doriţi să apară anunţurile sau puteţi permite ca direcţionarea în funcţie de context să creeze o corespondenţă între cuvintele dvs. cheie şi conţinutul. Puteţi să alegeţi dintr-o varietate de formate de anunţ, printre care anunţuri text, imagine şi video şi să urmăriţi cu uşurinţă performanţa anunţurilor, utilizând rapoartele disponibile în contul dvs. Cost: programul AdWords nu impune un cost minim lunar. Aflaţi mai multe despre costul publicităţii cu Google AdWords. Informatii si prezentarea serviciului veti gasi in curand aici !

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS