Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Vocea Romaniei, din 27 septembrie la PRO TV

Unul dintre cele mai asteptate talent-show-uri ale sezonului, Vocea României , debutează marti, 27 septembrie , la ora 20.30 , la Pro Tv , c...


Unul dintre cele mai asteptate talent-show-uri ale sezonului, Vocea României, debutează marti, 27 septembrie, la ora 20.30, la Pro Tv, contrar tuturor asteptărilor, care plasau emisiunea într-o zi de weekend, la concurență cu X Factor, show-ul difuzat de Antena 1.

“The Voice” este un format inovator care schimba regulile in ceea ce priveste concursurile de talente. Nu conteaza ce varsta sau meserie ai, nu conteaza cum arati, daca esti inalt sau scund, slab sau gras, tatuat sau netatuat, tot ceea ce conteaza este VOCEA. “Vocea Romaniei” este un show in care numai cei mai buni isi vor gasi locul, vocile deosebite, puternice si inconfundabile, fara a tine cont de domeniul din care provin: rock, pop, muzica populara sau clasica, etc.
 
Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu sunt cele patru vedete care pornesc in cautarea acelei voci unice, inconfundabile si impresionante, care este in stare sa cucereasca intreaga tara si sa fie declarata “Vocea Romaniei”.
"The Voice" este un format marca inregistrata Talpa Distribution B.V.Demonstreaza ca tu esti vocea in cel mai in voga show al momentului! pe vocearomaniei.protv.ro

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS