Daca esti utilizator de Blogger si vrei ca vizitatorii site-ului tau sa poata sa iti viziteze site-ul folosind internetul telefonului mobil afla ca cei de la Google s-au gandit sa ofere posibiltatea celor care viziteaza pagini web cu ajutorul telefonului mobil sa se poata bucura de o interfata usoara si simpla, perfect compatibila cu browserele telefoanelor mobile.

Ce trebuie sa faci ca sa activezi interfata de mobil pentru blogul/site-ul tau !
Intri in panoul de control al blogului si selectezi sectiunea sablon. Veti observa doua ferestre "Blog in timp real" si "Mobil".



In mod normal, versiunea pentru mobil este dezactivata, dumneavoastra fiind cel ce va trebui sa o activati. Pentru a face acest lucru va trebui sa apasati pe iconita sub forma de rotita de sub imaginea versiunii de mobil. Veti fi pus sa bifati una dintre cele doua optiuni, de activare sau dezactivare a versiunii pentru mobil. Dupa ce veti selecta optiunea "da', veti avea la dispozitie sapte sabloane predefinite care vor fi aplicate versiunii pentru mobil.  Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati unul din sabloane si sa apasati pe butonul salvati.

De retinut: Aplicarea sau activarea sablonului pentru mobil nu afecteaza sablonul detinut, selectarea activarii pentru mobil va face ca in momentul accesarii blogului de pe mobil acesta sa fie afisat in versiune pentru mobil.