Fabrica de staruri, cel mai nou si asteptat talent reality-show al momentului, isi deschide portile pentru 16 concurenti din Romania si Republica Moldova sambata, 17 martie, de la ora 21.25, in direct la TVR 1 si Prime TV. Este primul show de televiziune transfrontalier, astfel ca romanii din Romania si Republica Moldova vor putea trai emotiile, bucuria si satisfactia succesului impreuna cu concurentii din cele doua tari.

Actorul Marius Vizante va deschide fabrica de slefuit talente cu prezentarea celor 16 tineri selectati: Andreea, Andrei, Arpi, Maria, Dragos, Maria-Lorena, Mihail, Doina vin din Romania, iar Alexandru, Alina, Cristina, Denis, Patricia, Vladimir, Irina si Andrei din Republica Moldova. Cei mai talentati si rezistenti dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, castigand premiul de 50.000 de euro si un contract muzical cu o importanta casa de discuri.
Pentru asta insa, concurentii vor avea de petrecut 24 de ore din 24, 7 zile din 7, sub acelasi acoperis al casei Fabricii de staruri, una dintre cele mai mari case reality-show din Europa. Vor avea un program strict care incepe dimineata la ora 8.00 si se termina seara la ora 24.00, fara a avea acces la internet, reviste sau ziare, iar legaturile cu familia vor fi restrictionate la o convorbire pe saptamana.

Fabrica de staruri nu va fi doar un spectacol de divertisment de sambata seara. Show-ul live Fabrica de staruri va fi transmis in Romania de TVR 1, iar in Republica Moldova de Prime TV, sambata, de la ora 21.25. In timpul saptamanii, pe TVR 1 se transmit doua tronsoane zilnice de 20 de minute (12.20 – 12.40 si seara, 21.00 – 21.20) in care telespectatorii afla un rezumat al celor mai importante momente de la pregatirea concurentilor. Tot in timpul saptamanii, TVR 2 are trei tronsoane dedicate celei mai mari productii ale Televiziunii Romane - Fabrica de staruri va putea fi urmarita zilnic la TVR 2, de la ora 10.00 (luni-duminica), de la ora 20.00 (luni-duminica) si de la ora 23.30 (luni-duminica). In cele trei tronsoane, telespectatorii vor vedea cele mai importante momente ale zilei anterioare pentru tinerii inscrisi in Fabrica de staruri.