Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

IT MANIA editia 6

Urmareste editia numarul 6 din emisiunea IT MANIA difuzata in fiecare duminica de la ora 12, si in reluare vineri de la ora 11 la Litoral ...

Urmareste editia numarul 6 din emisiunea IT MANIA difuzata in fiecare duminica de la ora 12, si in reluare vineri de la ora 11 la Litoral TV.

Emisiunea IT MANIA este dedicată atât pasionaţilor de calculatoare cât şi celor ce abia acum descoperă cum pot folosi un calculator.

Structurată pe mai multe categorii, IT MANIA oferă ultimele noutăţi din lumea IT, secţiuni speciale în care vom învăţa lucruri utile despre folosirea calcuatorului precum şi câteva trucuri legate de folosirea internetului.
Pentru pasionaţii de jocuri pe calculator sau console avem pregătită o rubrică specială intitulată JOCUL SĂPTĂMÂNII unde ne vom delecta cu cele mai interesante jocuri.
Dacă eşti pasionat de internet, află că acesta poate fi folosit într-un mod cât mai util şi distractiv. Nu trebuie decât să acorzi puţină atenţie lucrurilor interesante. Avem pentru voi şi o mică rubrică în care vom recapitula cele mai interesante site-uri de pe net.Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS