Numele de Tv 1000 a devenit istorie . Popularul post suedez pay-tv de film TV 1000 si-a schimbat numele in Viasat Film incepand din 3 martie 2012 pe piata nordica urmand ca pana la sfarsitul anului sa-si schimbe denumirea si in celelalte tari .

TV1000 a ramas in istoria posturilor tv ca un pionier in deschiderea canalelor pay-tv europene alaturi de :Filmnet,Premiere,Teleclub,Canal+,Sky!

Postul de televiziune TV 1000 este prezent pe piata din Romania fiind canalul unde filmele nu se întretaie cu ştiri, teleshopping, reclame, dezbateri pentru un loc în parlament. La TV1000, singurele programe sunt cu şi despre actori, regizori, scenarişti, producători, ori festivaluri de film, fără reclame, subtitrate în întregime în limba română.

 TV 1000 prezintă cele mai mari vedete hollywoodiene, in cele mai mari roluri ale lor si in cele mai importante filme ale lor. De la epopei cistigatoare ale unor mari premii, la filme incarcate de suspans, de la drame despre putere si intriga, la lumi de mult uitate, de la romantism captivant si plin de vraja la aventuri pline de haz; de la filme erotice, tirziu in noapte, la filme ce reflecta geniul unor mari regizori si se bucura de performante actoricesti demne de premiul Oscar. Detinut de compania suedeza MTG, TV1000 face parte alaturi de canalele Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature si Viasat HD dintr-un pachet de content premium oferit telespecatorilor abonati la firmele de cablu din Romania.