Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Cinema City, noul cinematograf al Constantei

De 1 mai, iubitorii de filme au la dispozitie un nou cinematograf, Cinema City cel mai nou si mai mare cinema din oras. Cu 8 sali in care...

De 1 mai, iubitorii de filme au la dispozitie un nou cinematograf, Cinema City cel mai nou si mai mare cinema din oras. Cu 8 sali in care poti vedea filme de pelicula dar si filme 3D, ce insumeaza impreuna o capacitate de 1700 de locuri,  noul cinematograf deschis in incinta celui mai mare mall din oras, Maritimo Shoping Center, promite sa aduca cele mai bune filme si sa ofere o experienta de neuitat pasionatilor de film.

Cinema City este cel de-al doilea cinematograf din oras si chiar de la intrare te intampina cu o atmosfera placuta, spatioasa si relaxanta. Casa de bilete este chiar la intrare, unde te vor intampina mai multi casieri ce au avut amabilitatea de a te intreba ce loc vrei in sala. Odata ce ti-ai procurat biletul ai posibilitatea de a te aseza la o cafea in incinta cafenelei deschisa chiar in cinematograf, a carui pret nu difera de cel al uneia de la alte cafenele deschise in mall. Si daca nu vrei sa bei o cafea te poti aseza pe canapelele de pe hol in asteptarea filmului dorit. Bufetul este si el generos, putand astfel sa iti procuri traditionalele pungi de floricele, sucuri sau dulciuri pe care le poti consuma in timpul filmului.Ce m-a surprins si mai mult a fost amabilitatea personalului care te conduc la locul rezervat din sala, astfel incat sa nu iti pierzi timpul in cautarea locului trecut pe bilet. Si daca tot am uitat sa spun despre pretul biletului, grila de preturi arata cam asa:


Pelicula 35mm Digital 3D
Luni-Joi inainte de ora 17:00 - 13 lei; dupa ora 17:00 - 15 lei inainte de ora 17:00 - 17 lei; dupa ora 17:00 - 19 lei
Vineri-Duminica inainte de ora 17:00 - 15 lei; dupa ora 17:00 - 17 lei inainte de ora 17:00 - 19 lei; dupa ora 17:00 - 21 lei
Elevi, Studenti, Pensionari Luni-Joi:
inainte de ora 17:00 - 11 lei; dupa ora 17:00 - 12 lei
Vineri-Duminica:
inainte de ora 17:00 - 13 lei; dupa ora 17:00 - 14 lei
Luni-Joi:
inainte de ora 17:00 - 16 lei; dupa ora 17:00 - 18 lei
Vineri-Duminica:
inainte de ora 17:00 - 18 lei; dupa ora 17:00 - 20 lei
Copii sub 10 ani Luni-Joi:
inainte de ora 17:00 - 10 lei; dupa ora 17:00 - 11 lei
Vineri-Duminica:
inainte de ora 17:00 - 12 lei; dupa ora 17:00 - 13 lei
Luni-Duminica: 15 lei
Salile sunt spatioase, spatiul intre randuri este generos astfel incat daca vrei sa te ridici in timpul filmului nu te vei simti stanjenit ca ii deranjezi pe toti ceilalti. Ca prima experienta la Cinema City am ales Placinta Americana - American Reunion, o comedie spumoasa cu personajele originale pe care mereu mi-am dorit sa o vad inca de la vizionarea trailerului. Asa cum era de asteptat am ras cu pofta iar filmul a avut acelasi farmec ca si primele 3 parti, dupa care producatorii au dat rateruri groaznice cu urmatoarele parti. Si cu toate ca am fost avertizati la inceput ca e un film nerecomandat minorilor sub 15 ani, in sala erau copii sub aceasta varsta, motiv pentru care am fost surprins ca am putut sa admiram in toata "splendoarea" penisul lui Jason Bigs, imagine ce probabil i-a surprins pe toti cei din sala si pe care cu siguranta nu o vom vedea in varianta DVD cel mai probabil. Asa ca la aceasta faza dau un minus angajatilor ca au permis in sala accesul copiiilor sub 15 ani, unii veniti fara parinti.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS