Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Mi-e dor de...

Multe persoane care ma cunosc as zice ca sunt nebun, ca in loc sa stau sa dorm si sa ma distrez la munte, stau ca nebunul si scriu pe blog...

Multe persoane care ma cunosc as zice ca sunt nebun, ca in loc sa stau sa dorm si sa ma distrez la munte, stau ca nebunul si scriu pe blog. Adevarul este ca dupa un an plin de implniri si poate si putine dezamagiri si dupa un sfarsit de an foarte plin, zilele astea sunt prilejul perfect de a sta si reflecta si a scrie cateva randuri.

Plecat departe de casa, din nefericire cel mai departe de pana acum, zilele astea trebuie sa recunosc ca m-am odihnit si relaxat. Cu toate astea, plecarea departe de casa a fost poate cum m-am asteptat. Oi fi eu un fraier si nu stiu sa ma gandesc numai la mine si poate din acest motiv, dar cred ca sarbatoarea asta de craciun a trecut prea repede pe langa mine incat nici nu am simtit-o.

Ca sa fiu sincer, nu prea am avut timp sa simt acea magie a craciunului, in care impodobesti bradul, faci listuta de cadouri pentru cei dragi si te duci si incerci sa cauti cam ce crezi ca ar fi pe placul tuturor. In schimb am fost luat pe sus cu program ca Migul, si nu am apucat sa fac nimic, decat sa urmez programari, sa predau documente la termene si sa apuc sa imi fac treaba astfel incat sa apuc sa plec la data programata spre munte.

E drept in schimb, ca parte din ceea ce am apucat sa vad m-a dat pe spate, si mi-a demonstrat ca avem o tara frumoasa, condusa de niste hoti, si in care traiesc o groaza de oameni ce nu stiu sa aprecieze ceea ce au.

Poate ca daca citesti aceste randuri te intrebi, ce e cu titlul. Recunosc ca am devenit putin nostalgic zilele astea, si chiar daca am profitat de zapada de pe partii si am stat alaturi de rude, parca totusi a lipsit ceva. Ori nu a fost de ajuns aceasta plecare ca sa uit de tot, ori nu am avut suficient timp sa ma deconectez de tot.

Noroc cu tehnologia asta care ne permite sa pastram legatura cu cei apropiati si uite asa am reusit totusi de craciun sa simt totusi ca am aproape macar acele persoane la care tin, si care intr-un fel sau altul au reusit "sa ma inmoaie". Ce sa zic, departarea uneori ne face sa ne apreciem si sa ne iubim mai mult decat atunci cand suntem aproape si cu toate astea ne este greu sa spunem o vorba frumoasa celor dragi.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS