Tare ma bucur ca am timp prea putin sa stau sa urmaresc emisiuni la tv, mai cu seama cele de politica, dar imi pare rau ca nu prea apuc sa scriu prea des. Cu toate astea, nu am putut sa nu ma abtin sa nu rad nitel de toti aia care s-au ingramadit la urne sa voteze salvarea tarii si acum afla cu stupoare ca si-au luat-o in barba. E drept insa ca multi romani sunt criticati ca nu au spirit civic si stau in casa in ziua votarii, fara sa le pese deloc de viitorul politic al tarii. Eram si eu in urma cu ceva timp impotriva acelora care nu se sinchisesc sa isi exprime opinia electorala dar se plang de parlamentarii tarii. Cu timpul insa am ales sa devin exact cum sunt in declaratiile care le dau cand sunt propus spre a "conduce" o sectie de votare. Ca cetatean, ai evident dreptul de a simpatiza si vota cu cine vrei tu, doar ca la ultimele doua scrutine electorale am zis PAS. La prima am stat in casa, am iesit la plimbare, si m-a durut fix in paispe de cine pe cine vrea sa demita. Pe 9 decembrie, cu toate ca am stat toata ziua in sectia de votare, am decis sa zic pas.. chiar nu imi pasa cine v-a conduce in urmatorii 4 ani.

Mi-a placut de sinceritatea lui Victor Ponta, trebuie sa recunosc, care a stiut sa evidentieze ca toate partidele parlamentare au trecut pe la guvernare pana acum. Bine, mai putin unul, ala pentru debilii mintali. A fost sincer omul, din pacate nu s-a mai uitat ca multi, care au iesit in strada, pe vremea "magnificului" Boc, care a taiat in carne vie, si au sperat la o schimbare, au avut de fapt parte de o mare dezamagire in ultimele 6 luni.

Marea surpriza a venit insa imediat dupa alegeri. Dupa ce i-au hulit pe unguri, ca l-ar fi ajutat pe Base sa stea in scaunul de presedinte, domnul Ponta ne-a tras o stire care ne-a dat pe spate, ii vrea pe unguri la guvernare.

Dupa nici 24 de ore ne trezim cu alte stiri magnifice, salariile se ingheata, impozitele se maresc... in schimb se mareste numarul de parlamentari.

Ce reactie sa mai ai dupa astfel de vesti ? Eu nu mai am nimic de comentat de ceva vreme, ma uit linistit la cei de langa mine "care se jura ca numai voteaza USL in viata lor"...

Cum e romanul domnule, i-a cam ajuns rabdarea pana in gat !