Mai tineti minte celebrul scandal de acum cativa ani in care Elena Udrea, pe atunci ministru al Dezvoltarii, a fost tarata de mai toate televiziunile de stiri, cu precadere cele ale trustului Intact ? Daca nu stiti despre ce este vorba , va readuc aminte ca celebra campanie de promovare a Romaniei in Lume, Explore the Carpathian Garden, avea ca logo o frunza luata de pe internet.

Scandalul a trecut, ministrul s-a schimbat, campania a ramas aceeasi. Dar nu despre asta vorbim acum !

Dupa ce a constatat ca MediaPro pare ca are succes cu platforma video on-demand Voyo, mai marii de la Intact au zis ca ar fi cazul sa isi incerce si ei norocul. Din pacate inspiratia celor de la Intact este relativ la pamant, daca ne gandim ca trustul doreste sa atraga pe internet persoane care sa plateasca o suma de bani pe continut disponibil gratuit pe tv. Portalul video antenaplay.ro este un loc unde "fanii" canalelor Intact vor regasi inregistrarile emisiunilor difuzate de post si streamul live al canalelor. Si cam atat ! Ce nu am mentionat pana acum este ca pretul unui abonament lunar este de 10 lei .

Nu am sa fac o descriere pe larg a serviciului, a carui idee mi se pare prosteasca, si nici nu am sa contracarez stirile cu iz de manipulare care spun ca platforma a strans 60.000 de abonati in 2 zile dar am sa va pun mai jos doua poze:

Cine nu vede asemanarea dintre cele doua logo-uri, inseamna ca proceseaza cam greu.

Desigur aceasta nu ar fi singura asemanare legata de logo-ul noului portal. Gurile rele mai spun ca denumirea a fost inspirata de la gigantul Google care are un magazin de aplicatii denumit PLAY si un logo asemanator pentru serviciului Google Trends.

In atare conditii ma intreb ce idei revolutionare or mai avea cei de la INTACT MEDIA GROUP ?