Ringier Romania anunta aparitia pe piata a ultimului numar al revistei pentru tineri Bravo, care isi inceteaza din aceasta luna aparitia pe piata din Romania.

BRAVO a fost lansată în România în noiembrie 1997 si a fost dedicata tinerilor, oferind stiri, informatii si interviuri din lumea showbizului.

Dupa 17 ani de aparitie bilunara, revista Bravo isi va inceta aparitia pe print. Informatia a fost facuta publica pe site-ul publicatiei unde fanii sunt anuntati ca numarul din 8 aprilie al revistei este si ultimul numar lansat pe piata din Romania.

"DRAGII NOȘTRI, ACESTA A FOST ULTIMUL NUMĂR AL REVISTEI BRAVO !", scriu redactorii revistei.

Ringier planuieste ca in locul publicatiei Bravo sa editeze o alta revista care sa mearga pe aceeasi idee.

"DIN DATA DE 15 APRILIE NE VEDEM CU SUPER BRAVO GIRL, O REVISTĂ MEGA-COOL, CONSTRUITĂ SPECIAL PENTRU A VĂ SATISFACE TOATE NEVOILE ȘI CURIOZITĂȚILE! NU RATAȚI PRIMUL NUMĂR!", mai spun redactorii revistei.

Ringier a lansat din 2003 revista Bravo Girl, o extensie a brand-ului Bravo, prezența sa fiind foarte binevenită pentru că a completat nevoia de informare a adolescentelor.

Cel mai probabil noua revista Super Bravo Girl, va aborda subiecte ce pana acum fusesera prezentate separat in cele doua titluri ale brandului Bravo.

Coperta ultimului numar al revistei BRAVO: